به گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، نمایشگاه آثار اساتید پیشکسوت هنرهای تجسمی با عنوان «سیمرغ» روز جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۶ در گالری باغ موزه هنر ایرانی با حضور اساتید برجسته و پیشکسوت هنرهای تجسمی، آقایان داود فرشباف رواسانی، سمیا صیقلی، داود شیرمحمدی، ناصر تقی زاده، اکبر نیکانپور، قنبر بلالی دهکردی، داور پروین، محمدعلی قربانی، عباس مشهدی زاده، حسین نوروزی، محمدحسین شاهوردی، حامد توسلی، امیرحسین توفیق و خانم مریم صابری گشایش یافت.
سمیه ولیان مدیر برگزاری نمایشگاه اساتید پیشکسوت هنرهای تجسمی «سیمرغ» با تأکید بر اهمیت بزرگداشت مقام اساتید و برگزاری رویدادهای هنری در جامعه امروز افزود: نیاز انسان امروز به هنر از جمله نیازهایی است که احتیاج به استدلال ندارد زیرا هر انسانی با هر سطحی از فرهنگ، فکر و اندیشه ای به این مساله واقف است. از زمانی که انسان را می شناسیم به همان میزان هنر را در کنار او می بینیم. بشر در طول تاریخ حیات اجتماعی اش هیچ وقت بدون هنر زندگی نکرده و هنر از آغاز زندگی تا به امروز همچنان با او و همراه او بوده و خواهد بود.
ولیان ضمن تاثر و تاسف از کوچ هنرمند فقید و گرانقدر، استاد احمد خلیلی فرد از بین اساتید پیشکسوت عرصه هنرهای تجسمی، بیان داشت: مرحوم خلیلی فرد یکی از مشوقین اصلی برگزاری نمایشگاه حاضر بودند و نام سیمرغ را استاد مرحوم برای نمایشگاه انتخاب نمودند.
مدیر نمایشگاه سیمرغ افزود: نمایشگاه «سیمرغ» با آثاری فاخر از اساتید پیشکسوت و بزرگان هنری چون محمد سلحشور، عباس مشهدی زاده، مرحوم احمدخلیلی فرد، مرحوم رضابخشی، داود شیرمحمدی، سمیا صیقلی، علیرضا اسکندری، محمدعلی سبزه کار، ناصرتقی زاده، داریوش فرد دهکردی، اکبر نیکان پور، قنبر بلالی دهکردی، مرتضی گودرزی دیباج، داور پروین، امیرعباس توفیق، حسین نوروزی، حسین شاهوردی، مریم صابری، سیده ملیحه حسینی مطلق، محمد مرادی، حامد توسلی، سمیه ولیان، نوشین شمع ریز، مرضیه معماریان، ریحانه سادات حسینی نیا، فاطمه اکبری، اشرف کمانکش، نویده ایمان زاده و بنفشه اسداله زاده در حال برگزاری است.
در ادامه داود رواسانی استاد پیشکسوت خوشنویسی طی حضور در مراسم افتتاحیه نمایشگاه و تقدیر از هنرمندان نمایشگاه انسان سال یک و کارگاه زنده هنری روز جهانی هنر، بیان داشت که هنرمندان با قلم و حضورشان حامل انرژی مثبت و حس و حال خوب در جامعه هستند و قطعا این حس و حال طبق قانون کارما به زندگیشان برگشت دارد.
اکبر نیکانپور استاد و پیشکسوت تصویرگری، از برگزاری نمایشگاه و حضور اساتید و هنرمندان تشکر نمودند.
همچنین ناصر تقی زاده استاد پیشکسوت نقاشی با مروری بر خاطرات خود و چگونگی آشنایی با قلمزدن نقاشان، توصیه به کشف استعداد و علایق جوانان با خوشرویی و حمایت از آنان داشت.
حامد توسلی استاد خوشنویس، با اشاره به اثر به نمایش درآمده ی خود با عنوان (اخلاق نیکو) به نیاز بیش از پیش جامعه ی امروز به محبت، تاکید داشته و خلق نیکو را بهترین سرمایه هر هنرمند دانستند.
بنفشه اسداله زاده، دبیر برگزاری نمایشگاه بیان داشت: هنرمند کسی است که خلاقیت و خلق کردن را از خداوند عاریه گرفته وهمواره با کار هنری اش، مقصودی را بیان داشته و رمز و رازی را آشکار ساخته است که با اندیشه زیبا وپشتوانه فرهنگ غنی و سیراب از سرچشمه عرفان و نبوغ و مهارت استادانه خود، آثاری خلق کرده وبه نمایش می گذارد و اینک، این وظیفه بردوش ماست تا از این اساتید و هنرمندان فرهیخته، مردمی و گوهرهای کمیاب سرزمینمان، قدر دانی و حمایت کنیم.
عمادربیعی دبیر هماهنگی نمایشگاه ضمن تقدیر و تشکر از حمایت و مساعدت مدیریت محترم باغ موزه هنر ایرانی در تبیین و توسعه فرهنگ و هنر ایرانی، جهت برگزاری و به ثمر رسیدن این تلاش را داریم که ما را یار و همراه بودند، گفت: با توجه به استقبال خوب هنرمندان از نمایشگاه، همه روزه کارگاه زنده هنری با حضور هنرمندان از ساعت ۱۳ الی ۱۷ در رشته های نقاشی، نقاشیخط، خوشنویسی در گالری باغ موزه هنر ایرانی برپاست.
الهام برجی مسئول روابط عمومی انجمن افزود: نمایشگاه حاضر همه روزه از ساعت ۹ الی ۱۷ از تاریخ ۱۵ الی ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در باغ موزه هنر ایرانی به نشانی : تهران، خیابان ولیعصر(عج) ، بالاتر از پارک وی ، خیابان شهید فیاضی( فرشته)، خیابان بوسنی هرزگوین، خیابان دکتر حسابی، پلاک ۳۰ برای بازدید عموم علاقه مندان دایر می باشد.