در نمایشگاه «عطر خدا» ۴۰ اثر از ۳۲ استاد و هنرمندان جوان که به سرپرستی شیرین نوشیروان و محمد بخشیزاده تا ۲۴ فروردینماه در نگارخانه آفرینش نقش برگزار میشود.
سیدرضا آرامون، سیدجواد آشفته، شهرام امیری، محمدرضا جوادی نسب، سیده معصومه حسینی، مهناز مختاری، خلیل رسولی، غلامرضا سپهری، هانی شرار، محرم کولیایی و باربد یزدانی در بخش مدعوین و منیر آتشی، پریسا افتخاری، فرشته احمدی، محمدرضا امینی، طاهره اللهدادیان، حامد باقریزاده، رضا باقیانیزد، محمد بخشی زاده، معصومه رحیم، زهرا رضاسلطانی، حسن طزری، پریسا عباسی، احمد فلاح، شبنم قنادها، زکیه کربلایی، زینب مرادی، امید مراوندی، سوده مقدم، نساء حلاجنیشابور، طیبه محمدیاری، شیرین نوشیروان اساتید و هنرمندانی هستند که در این نمایشگاه به ارائه اثر پرداختهاند.
نقاشیخط (خوشنگاشت، نقشنوشت، نقش خط، نوشتنگار) شیوهای است در نقاشی مدرن و خوشنویسی معاصر ایرانی که به تدریج در دهه ۱۳۳۰-۱۳۴۰ خورشیدی توسط برخی از خوشنویسان و نقاشان ایرانی شکل گرفت و تاکنون به حیات خود در عرصه هنر معاصر ادامه داده و در بسیاری از کشورهای منطقه نیز پیروانی یافتهاست. آنان به ترکیبی از خطاطی و نقاشی دست زدند از این رو به این شیوه گاهی خطاشی و خط نقاشی هم میگویند.
تَذهیب یا زراندود یا طلاکاری و یا دستنویس آراست را میتوان مجموعهای از نقشهای بدیع و زیبا دانست که نقاشان و مذهبان برای هرچه زیباتر کردن کتابهای مذهبی، قرآن، فرهنگی، تاریخی، دیوان اشعار، جُنگهای هنری و قطعههای زیبای خط به کار میبرند.
معرق در لغت به معنای وصله، تکه و رگه است و میتوان هر کار رگه داری را معرق نامید. معرق کاری نوعی اثر هنری است که تکه های ریز چوب، فلز، پارچه،کاشی و..به زیبایی و در شکل های متفاوت در کنار یکدیگر قرار میگیرند.
معرق کاری ایجاد طرح و نقش با استفاده از خردههای ریز بر روی صنایع دستی است. معرق کاری از هنرهای زیبایی است که در دوره سلجوقیان به اوج خود رسید. آثار به جای مانده از قرن ششم هجری به خوبی ظرافت های معرق کاری سلجوقی را نشان می دهد.
علاقهمندان جهت بازدید از این نمایشگاه میتوانند تا تاریح ۲۴ فروردین از ساعت ۱۱ تا ۱۸ به نشانی تهران، فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، روبروی ایستگاه مترو فرهنگسرا، فرهنگسرای اشراق، نگارخانه آفرینش نقش مراجعه کنند و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۷۷۳۲۶۷۷۷ تماس بگیرند.