به گزارش سایت مجله هنرهای تجسمی به نقل از روابط عمومی پژوهشکده هنر فرهنگستان هنر، کارگاه پژوهشی «نظریههای زیبایی در زیباییشناسی تجربی و علوم شناختی» را صالح طباطبایی در سه جلسه برگزار میکند.
زیبایی امری است که از دیرباز در پژوهشهای نظری مورد توجه قرار گرفته است. در غرب پیشینه این نظریهها به آثار فیلسوفان یونانی باز میگردد. فلوطین خاستگاه زیبایی را امری عینی (یا ابژکتیو) میداند و نوافلاطونیان نیز برای زیبایی «صورت مثالی» قائل شدند. اما در سده هجدهم در غرب، از دیدگاه دیوید هیوم و ایمانوئل کانت زیبایی امری درونخودی بود. روانشناسان تجربی و دانشمندان علومشناختی چندی است که به سبب درهمتنیدگی نقش زیبایی با گزینشهای فردی و تعاملات اجتماعی توجه ویژهای به ادراک زیبایی و کشف مؤلفههای اصلی آن مبذول داشتهاند. این اقبال موجب ایجاد شاخه جدیدی از روانشناختی تجربی با عنوان «زیباییشناسی عصبشناختی» شده است.
کارگاه پژوهشی «نظریههای زیبایی در زیباییشناسی تجربی و علوم شناختی» از ۸ آذرماه ۱۴۰۱ به مدت ۳ جلسه، روزهای سهشنبه، ساعت ۱۵ تا ۱۷ در پژوهشکده هنر به نشانی: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان امام خمینی. نبش کوچه شهید حسن سخنور. شماره ۲۹برگزار میشود.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام فرایند ثبتنام در کارگاه به اینجا مراجعه نمایند.