معمولا چهره چه کسانی را می کشید؟
من فقط می توانم چهره کسانی را به تصویر بکشم که با آن ها نوعی دیالوگ درونی دارم.
از متن کتاب
پرییوش گنجی Pariyoush Ganji نقاش و استاد دانشگاه است. وی در هنرستان هنرهای زیبای ایران، دانشکده هنر سنت مارتین لندن، بوزار فرانسه و آلمان درس خوانده و اولین هنرمند ایرانی است که بورس تحقیقات تطبیقی هنر یونسکو را گرفته و به بررسی نقوش ایرانی، بهویژه دوران ساسانی روی کیمونوهای ژاپنی پرداخته است.
پدرش استاد طراحی و چاپ پارچه بود. وی پس از آموختن اصول پایهٔ نقاشی در هنرستان هنرهای زیبای دختران «بهزاد» زیر نظر اساتید رضا فروزی و محمود فرشچیان شروع به فراگیری نقاشی و مینیاتور کرد. در همین زمان فنون طراحی و چاپ پارچه را زیر نظر پدرش آموخت.
رنگ و روغن روی بوم/ ۱۹۹۳
پس از گذراندن این آموزشها در ایران، به انگلستان سفر کرد و تحصیلات عالی را در رشتهٔ طراحی پارچه در دانشکده هنرهای همر اسمیت لندن ادامه داد و پایاننامه تحصیلی خود را به موضوع کاشیهای دورهٔ صفویهٔ اصفهان اختصاص داد.
پرییوش گنجی مدتی به فعالیت در زمینهٔ چاپ پارچه در آلمان پرداخت و سپس دورهٔ آزاد دانشکدهٔ هنرهای زیبای پاریس را نیز سپری کرد. وی در بازگشت به ایران مدت کوتاهی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری داشت و بعد از آن در دانشگاه هنر ایران و دانشگاه الزهرا به تدریس طراحی و چاپ پارچه مشغول شد. وی هم چنین نمایندهٔ فرهنگی بنیاد ژاپن در ایران است.
رنگ و روغن روی بوم/ ۲۰۰۱
نقاشیهای این هنرمند اغلب شامل پرتره، منظره، طبیعت بی جان، درخت، گل، زن، انسان بدون چهره، پنجره در سبک آبستره و تکنیک آب مرکب و رنگ های آبی و قرمز است. در آثار او طی سال های فعالیتش گرایش به سبکهای آبستره و اکسپرسیونیسم دیده میشود و تا کنون تعداد زیادی نمایشگاه در اروپا، ژاپن و ایران برگزار کرده است. بخشی از آثارش در کتاب چراغ رنگ گرد آوری شده. تعدادی از آثار وی نیز در کتابی تحت عنوان نقاشیهای پری یوش گنجی انتشار یافته است.
پرییوش گنجی در سال ۱۳۹۴ نشان افتخار "خورشید تابان، انوار زرین همراه با روبان گردنی" را که به زبان ژاپنی " Kyokujitsu Chujyusho " خوانده میشود، از سوی دولت ژاپن دریافت کرد.
رنگ و روغن روی بوم/ ۱۹۹۹