سعید شمس انصاری، طراح گرافیک و خوشنویس ایرانی در سال در تهران۱۳۱۴ به دنیا آمد و سال ۱۳۹۹ در تهران درگذشت. سعید تحصیلات ابتدایی را در دبستان فرهنگ در بازارچه نایب السلطنه واقع در خیابان ری گذراند. دوره متوسطه را در دبیرستان بدر در کوچه نصیرالدوله بدر بالاتر از میدان باغ پسته بک و امامزاده یحیی به اتمام رساند. وی در کنار تحصیل، خط را نزد پدر خود بهطور مقدماتی آموخت.
در سال ۱۳۲۹ به کلاسهای آزاد خوشنویسی وقت (انجمن خوشنویسان ایران فعلی) وارد شد و زیر نظر مرحوم استاد سید حسین میرخانی، به فراگیری و تکمیل خط خود کوشید.
آرت ورک بسته بندی جعبه چای شمعدان طلایی/ مالک: بازرگانی پیروز/ طراح: سعید شمس انصاری
در همین حین آتلیهای به نام نگارستان گیتی در نزدیکی خیابان ری میگشاید و در آن به کار تابلو سازی مشغول میشود. انصاری در همان سال ها، به هنرستان کمال الملک به شاگردی استاد محمود اولیاء که یکی از شاگردان کمال الملک بودند، مفتخر میگردد و هنر نقاشی را هم نزد آن استاد فرا میگیرد. در راستای تکمیل و عرضه هنر نقاشی، وی بعد از هنرستان مشغول به کار در آتلیهای نزد استاد محمد بهرامی مشغول میشود و آنجا در کنار دوستان و اساتیدی چون مرتضی ممیز، آیدین آغداشلو، علی اکبر صادقی، محمد تجویدی، بیوک احمری، امینالله رضایی، رحمت همتی، رضا محمدی، فرجالله رضایی، علی شاهمیری و استاد حمیدی از اساتید وقت دانشگاه تهران در آتلیه پارس مشغول به کار میشود.
آرت ورک بسته بندی گز مخصوص اصفهان/ مالک: اسماعیل ولی بیک اصفهانی/ طراح: سعیئ شمس انصاری
در آن زمان، کارهای نقاشیخط، گرافیکی و تبلیغاتی شرکتهایی مانند؛ بیسکویت ویتانا، بیسکویت گرجی، شرکت داروگر و مؤسسه دارو پخش، شرکت تولید دارو و شرکت سهامی کارتن ایران را به انجام میرساند. بسیاری از طرحهای فوق هنوز بر روی این محصولات دیده میشوند. بعد از کار در آتلیه پارس، وی مستقل شده و آتلیهای در پاساژ اقبال در خیابان شاه آباد (جمهوری فعلی) میگشاید و در آن باز هم به کارهای نقاشیخط، گرافیکی و تبلیغاتی میپردازد.
سعید شمس انصاری در سال ۱۳۵۲ مدرک ممتاز و در سال ۱۳۵۹ مدرک استادی انجمن خوشنویسان را دریافت کرد.
وی از سالهای ۱۳۳۶ تا ۱۳۶۸ آتلیههای دیگری به نامهای شمس و گلبرگ را دایر کرده و در آن برای کتاب فروشیها، موسسات تولیدی و کارخانجات، بانکها و بسیاری موسسات دیگر، کارهای نقاشی و گرافیکی انجام میداد. علاوه بر این وی سالها در صنعت چاپ مشغول به فعالیت در چاپخانه خویش بود و در زمینه چاپ هم تجربیات فراوانی داشت.