علیمحمد شیخی متولد سال ۱۳۳۳ در تهران است. وی تحصیلاتش را در رشته نقاشی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دنبال کرد و طی سالها فعالیت هنری موفق به دریافت گواهینامه درجه دو هنری (معادل فوقلیسانس) در رشته نقاشی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردید. شیخی از جمله رتبه نخست نقاشان اولین جشنواره سراسری نینوازان است. تدریس در دانشگاه شهید رجایی، هنرستانها و مراکز آموزشی هنر؛ ریاست موزه شهدا و ریاست هنرستان آیتالله قدوسی از جمله فعالیتهای محمدعلی شیخی در عرصه علم و هنر است. او برگزاری کارگاههای آموزشی، برپایی نمایشگاههای انفرادی، حضور در نمایشگاههای گروهی داخلی، شرکت در رقابتهای هنری مختلف و دریافت دهها جایزه برتر و رتبه نخست را در کارنامه خود دارد.
علیمحمد شیخی تابلوی ای همای رحمت را حدودا پانزده سال پیش در مباه مبارک رمضان خلق کرده است. به گفته کارشناسان، این تابلو که با تکنیک رنگ و روغن انجام شده است، از نظر ترکیب بندی در نوع خود بی نظیر است. چرا که به گفته خودِ هنرمند، همه ما انتظار داریم در تصاویری که از حضرت علی (ع) می بینیم، حضرت را در حالت نشسته با شمشیری در دستان مبارکشان نشان دهد. اما در این تابلو حضرت علی (ع) را مشاهده می کنیم که دسته گلی از یاس را در آغوش دارند که نمادی از همسرشان حضرت فاطمه زهرا (س) است و این گل ها نشان دهنده قلب پُر از عشق، عطوفت و مهربانی ایشان است که نثار همسر، فرزندان و تمام جامعه بشریت شده است. شمشیر ایشان مقابلشان روی زمین قرار دارد. دسته گل و شمشیر هم زمان نمایان گر جاذبه و دافعه حضرت علی (ع) است.
هنرمند در ادامه می گوید: «حضرت علی (ع) فاتح خیبر، همزمان از چاه هم آب می کشیده است، به زراعت مشغول بوده و مستمندان و یتیمان را در پناه خود می گرفته است. در طول تاریخ بعضی از تصاویر خشن به طور مغرضانه از ایشان نقاشی شده است، اما من با ترسیم این تابلو خواستم این پیام را به مخاطب منتقل کنم که جاذبه و دافعه ایشان بی نظیر است و مهربانی و عطوفت آن حضرت توام با خشم و قطعیت در مواقع درست بوده است.»
در پایان شیخی، تابلوی ای همای رحمت را تقدیم به تمام مسلمانان جهان از جمله مردم مظلوم غزه کرد.